ZAČETEK NOVEGA SKAVTSKEGA LETA

Novo skavtsko leto začenjamo v petek 4. oktobra ob 17h pred Marijinim domom na Brezovici. Medse bomo sprejeli nove člane, razglasili razpored voditeljev po vejah, darovali sv. mašo in na zanimiv način preleteli lanskoletne aktivnosti iz vseh vej. Zaključili bomo ob 21:30.

S seboj pripelji tudi prijatelja, ki skavtov morda še ne pozna in bi se jim želel pridružiti. Pa seveda NE POZABI na rutko ter kroj, kot se spodobi. In koša dobre volje tudi ne!

Prebuja se novo skavtsko leto, narave že nestrpno pričakuje zvok bitja srca skavtov, ki se bodo čez leto podali v njen objem. Komaj čakaš, da se začne? Potem hitro izpolni prijavnico s klikom na spodnjo povezavo.


PRIJAVNICA:

https://forms.gle/WiyyctNNP8h9qRmW9

 

ČLANARINE:

Članarno lahko poravnate pred začetkom prvega skavtskega dne od 16.30 do 17h in potem pred mašo. Ta znaša 40€ za enega otroka in 70€ za dva otroka iz družine. Če sta pri skavtih več kot dva otroka iz družine, znaša članarina na otroka 30€. Po 18. oktobru bo članarina znašala 45€ za enega in 80€ za dva otroka, za tri in več pa 35€ na otroka.

Objavljeno v Domov k Jelenu

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.