Vabilo in vpis ob začetku novega skavtskega leta

V novo šolsko leto smo že zakorakali, sedaj pa bomo z gojzarji in skavtskimi ruticami zakorakali novim dogodivščinam naproti še skavti. Vabljen/a si, da se nam pridružiš v petek, 6. 10. 2017, ob 17.00 pri Marijinem domu na Brezovici. S seboj pripelji še kakšnega sorodnika, prijatelja, ki bi si želel pridružiti skavtom. Kaj se bo dogajalo? Medse bomo sprejeli nove člane, spoznal/a boš kdo bo tvoj voditelj, za uspešno leto bomo darovali mašo in si pogledali zabavne prigode lanskoletnih aktivnosti.

Prvo srečanje bomo zaključili ob 22.00.

Seveda vas pričakujemo v modrih hlačah, kroju in z rutico, saj smo skavti ponosni na svojo opravo.

Pridruži se še ti in dodaj svoj košček noro zabavni skavtski zgodbi!

Vsi člani (tako tisti, ki se že aktivni skavti, kot tisti, ki se pridružujete z začetkom tega leta) morate izpolniti prijavnico, ki jo najdete TUKAJ.

Novi člani poleg že izpolnjene elektronske prijavnice natisnite pristopno izjavo in jo izpolnjeno prinesete s seboj na prvi skavtski dan. Najdete jo TUKAJ.

Vsi člani prinesete letno članarino, ki znaša 35€ za enega otroka, 60€ za dva otroka in 75€ za tri otroke v družini. Če so v družini več kot trije otroci pri skavtih, članarina znaša 25€ na osebo.

Bi-Pi

Vaš Ostrorogi Jelen & SKVO

Objavljeno v Domov k Jelenu

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.