Tabor VV 2020

Dolnji Suhor

slike

Z železno kačo smo se odpravili v brlog daleč stran od domačega, v džunglo, ki je ponekod znana pod imenom Bela Krajina. Da smo se obvarovali pred Banderlogi, smo si že prvi dan izdelali frače. Igrali smo se tudi Med dvema kokosoma in Krajo zastavic, večer pa zaključili s prelepim ognjem.  

Čeprav je bil naš brlog kar 10 kilometrov oddaljen od vode, smo imeli dovolj moči, da smo eno smer prehodili s pomočjo naših šap. Na cilju (v Vejngangi, človeškim mladičem znano pod imenom Lahinja), smo se kopali in se na koncu posladkali s sladoledom.  

Naslednje dni smo izdelovali katapult za vodne bombe in se zabavali s še veliko vodnimi pustolovščinami. Izdelovali smo klinčke in večne rože iz papirja, vsak večer pa smo preživeli v druženju in smehu. En dan je pri nas gostoval Džunglapark s svojimi spretnostnimi preizkušnjami, pri katerih smo lahko zbirali rdečenike. Z njimi smo si po gručah kupili surovine za kosilo in večerjo, kosilo smo si skuhali na ognju, večerjo pa na gorilnikih.  

Ker so Rdeči psi prišli zelo blizu našega brloga, so stari volkovi za en dan odpotovali in jih v tem času pregnali. V soboto smo si izdelovali svoje kožuhe iz belega blaga, kasneje pa reševali Želvo U, ki jo je ugrabil zlobni lovec Baldio. To je bila tudi zadnja skupna dogodivščina celotnega krdela, saj so se potem odhodniki poslovili in večer skupaj z nočjo preživeli v bivaku. Združili smo se na Skali posveta, kjer so nekateri še zadnjič v soju lune spregovorili z Akelo. 

 


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.