Obljube 2022

Vabilo na letošnje obljube

Dragi skavti in starši naših skavtov, vabimo vas na skavtske obljube, ki bodo letos zopet potekale v naravi! 


Obljuba ni le skupek besed, to je naša miselnost, naše poslanstvo. Ko ji slediš, jo vsak dan poglabljaš, o njej razmišljaš in z njo živiš. Tudi letos bomo nove skavte in skavtinje uradno sprejeli v veliko skavtsko družino. Poleg tega pa je ta dogodek tudi priložnost, da se spomnimo tistih trenutkov, ko smo sami izrekli besede obljube in si okoli vratu prvič nadeli skavtsko rutico.

ZA ČLANE:
Za vsakega člana je potrebno izpolniti prijavnico: https://forms.gle/Eh5FLaFReygKS9GG8. Dogodek bomo začeli z zborom na tej lokaciji: https://bit.ly/3PyLRrC , v soboto, 28. 5. 2022 ob 9.00. Od tod nas bo pot vodila prek gričev in dolin do naslednje lokacije: https://bit.ly/3sPrhtb , kjer bomo taborili in v nedeljo tudi slovesno obljubili. 

ZA GOSTE:
Starši, bratje, sestre, babice, dedki, prijatelji, bivši voditelji in vsi, ki nas obiščete v nedeljo 29. 5., ste povabljeni, da se nam pridružite ob 12.00. Parkirali boste lahko tukaj: https://bit.ly/3G8qERa. Dogodek se bo odvijal na travniku, tako da priporočamo nekaj za pod zadnjico, pokrivalo, vremenu primerno oblačilo in obutev.

Zaključili bomo ob 16.00.

Sprejemali bomo tudi dobrote iz domače kuhinje, zato vljudno naprošamo gospodinje, da nam pripravijo slane ali sladke prigrizke za praznovanje.

Lep skavtski pozdrav vsem!
Objavljeno v Domov k Jelenu

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.