Obljube 2016

Obljube in zaključek skavtskega leta.

Dragi skavti!

Bliža se čas, ko uradno sprejmemo nove člane med naše vrste, ko pokažemo kaj znamo in kaj smo se skupaj z prijatelji naučili novega. Ja to je čas obljub, izpitov in preizkusov, ter kasneje tudi poletnih taborov :)

 Vabim te na slovesni del – torej obljube! Te bodo potekale v Vnanjih Goricahod 28. do 29. maja 2015.

ZA SKAVTE:

KJE? – Kulturni dom – Podpeč

KDAJ? – Sobota 28.5.2016 ob 10h

Čaka nas veliko druženja (na kupu bomo skavti vseh vej!), uživanje v naravi, zabava, predvsem pa ogromno skavtskega duha. Ker je skavt VEDNO PRIPRAVLJEN doma ne smeš pozabiti: spalke, armič-podloge, pribora za jest, toplih oblek za zvečer, skavtskega noža in svetilke, urejenega kroja in rutice!, ter ostale stvari in seveda: ekstra modrih hlače, ki bodo ostale čiste do nedeljskih obljub! Vse to imej spakirano v nahrbtniku!

 

STARŠI IN OSTALI:

KJE? – Vnanje Gorice, na barju(povzava)

KDAJ? – Nedelja 29.5.2016 ob 10:30(11h sv. maša z obljubami)

Pričakujemo vas kar v velikem številu, še posebej starše skavtov, ki bodo dali obljubo. Za praznovanje, ki sledi po obljubah vas prosimo, da pripravite in s seboj prinesete tudi kakšne domače dobrote (sladke ali slane), ki jih bomo potem pojedli na skupnem kosilu. Obljube bodo (kot po navadi) potekale na travniku. Tako, da priporočamo nekaj za pod zadnjico, pokrivalo, vremenu primerno oblačilo, zaščita proti klopom, komarjem…

Z dogodkom bomo vsi skupaj zaključili v nedeljo 29.5.2016 popoldne. Po obljubah sledi kosilo in praznovanje, druženje in različne igre. V primeru slabega vremena bodo obljube potekale na Brezovici.

Povezava do lokacije obljub.

Lep Skavtski pozdrav! Ostrorogi Jelen

Objavljeno v Domov k Jelenu
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.