Zimovanje VV

Najmlajši na zimskem taboru.

Naše zimovanje se je začelo v petek 13.2., ko nas je sama kraljica Arendela povabila v svoj grad na čudovito slavje ob njenem kronanju. Že takoj na začetku smo spoznali Krištofa in njegovega jelena Svena ter Olafa, snežaka, ki ga je ustvarila Elsa.
Večer je minil v sproščenem vzdušju, dokler nismo slišali, da je Elsa pobegnila. Hitro smo se oblekli, vzeli svetilke in se lotili iskanja. Od nikoder so se pojavili Ravari, snežne pošati, ki so nam želele preprečiti, da bi prišli do Else. A smo jih premagali in Elso prepričali, da se je vrnila v kraljestvo.


Naslednji dan smo zgodaj vstali, imeli telovadbo in zajtrk, nato pa smo morali vso našo opremo zložiti v ruzake. Prišla je tudi princesa Ana. Nato pa smo imeli delavnice. Pri Krištofu smo delali košarice, pri Ani maske, pri Elsi pa snežake. Čas je hitro minil in že smo morali vzeti naše ruzake in iti na avtobus. Vožnja z avtobusom je bila zelo zabavna in hitro smo prišli do Arendelske zimske rezidence v Begunjah na Gorenjskem. Tam sta nas že čakala Sven in Elsa. Namestili smo se v veliki sobi nato pa smo imeli kosilo. Po kosilu smo odšli raziskovat okolico. Krištof nam je razdelil vprašanja, na katera smo morali odgovoriti s pomočjo domačinov. Ker smo imeli maske že narejene in je bil ravno pust, smo šli tudi v maškare.


Pozno popoldne nas je že zelo skrbelo za Olafa. Saj smo vsi vedeli, da se hitro izgubi in ker ni šel z nami na avtobus, nas je bilo strah, da je kje zgrešil pot. Zato smo šli ven in se lotili iskanja. Našli smo park, v katerem je bilo veliko luči. Odločili smo se, da mu tam pustimo sporočilo, da nas bo lažje našel. Ko smo se vrnili nazaj v rezidenco, smo imeli večerjo po večerji pa veseli večer. Nato smo šli spat.


V nedeljo zjutraj smo zopet imeli telovadbo in zajtrk nato smo začeli pospravljati in še pred zaključkom pospravljanja šli k maši. Po maši smo se zopet lotili dela. Ker smo bili člani različnih kraljestev in se Ana, Elsa, Krištof in Sven niso mogli odločiti, katero kraljestvo je bilo najuspešnejše, smo imeli tekmovanje med kraljestvi. Sledilo je kosilo. Po kosilu pa so nas voditelji zbrali v veliki dvorani, kjer je nato Elsa razglasila zmagovalca. Kmalu po tem pa smo odšli domov.

OGLEJ SI SLIKE.

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.